Városlista
2024. július 1, hétfő - Annamária

Hírek

2013. Május 05. 05:00, vasárnap | Belföld
Forrás: mno.hu

Rövidesen érkezik az HTC One kistestvére

Rövidesen érkezik az HTC One kistestvére

Az HTC M4 néven emlegetett készülék a tajvani gyártó sikertelefonjának külsejét örökli.

Nem várt siker az HTC One készüléke. A tajvani gyártó a megalkotásával mindent egy lapra tett fel, reménye szerint ez a termék az, amely visszafordíthatja az elmúlt évek során tapasztalható visszaesést. A felsőkategóriás telefon ugyanakkor sokak számára nem megfizethető, számukra az egyelőre M4 néven emlegetett készüléket szánja a gyártó.

A 4,3 hüvelykes, hd felbontású kijelzővel érkező telefonba kétmagos processzor, 2 gigabájt ram és 16 gigabájt beépített memória kerülhet. Az M4 vélhetően megörökli a One-ban már megismert 4 megapixeles felbontással dolgozó Ultrapixel kamerát, s az LTE és a 4.2-es Jelly Bean is a repertoár A várhatóan a második negyedévben piacra kerülő készülékről a PhoneArena készített el egy, a jelenlegi információk alapján összeállítható képet, amelyből kiderül, hogy az M4 bizony első látásra simán összetéveszthető lesz a nagyobbik testvérével.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 01. 07:34, hétfő | Belföld

Záporokkal, zivatarokkal indul július első hete, majd visszatér a kánikula

Záporokkal, zivatarokkal indul a július első hete, és sokfelé lesz élénk, olykor erős a szél.

2024. Július 01. 07:31, hétfő | Belföld

Ma is a figyelmeztetési kritériumot meghaladó UV-B sugárzás várható

A figyelmeztetési kritériumot meghaladó, nagyon erős UV-B sugárzás várható hétfőn több régióban - közölte a HungaroMet Nonprofit Zrt. vasárnap az MTI-vel.

2024. Július 01. 07:27, hétfő | Belföld

Orbán Viktor: új korszak kezdődik

Új korszak kezdődik - jelentette ki a Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap Bécsben, ahol új európai politikai együttműködést jelentettek be

2024. Június 30. 08:36, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 26. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: